Publicitat
Publicitat

L'Escala Esquitxada de Núria Albesa

La guanyadora de la Beca de Primavera de l'any passat, Núria Albesa, presenta la seva nova exposició a la casa del Gavià. Sota el títol 'L'Escala Esquitxada' presenta una vintena de quadres amb els seus esquitxos i mosaics tan característics.

Núria Albesa, la guanyadora de la beca de primavera de l'any passat tanca el cicle i retorna a l'Escala amb la seva nova exposició 'L'Escala Esquitxada'. Més d'una vintena d'obres amb el seu toc particular, amb l'Escala, Empúries, el mar i el seu entorn de protagonistes.

 

Un any de feina on Albesa demostra la seva evolució artística, on ensenya la seva percepció i admiració per l'arquitectura local. Amb ella, queda consolidat el reton cada any del becari  guanyador de l'any anterior. 

 

Albesa, va deixar empremta a l'Escala l'estiu passat i actualment manté el record de visites a una exposició del treball guanyador de la beca de primavera, amb més de 4000 visitants. Una xifra difícil de superar però no impossible. Retornar a l'Escala i exposar al mateix lloc on fa un any va donar a conèixer al públic la seva feina representa un munt de sensacions retrobades per Núria Albesa.

L'Escala esquitxada pot visitar-se fins l'11 d'agost a la casa del Gavià i després del 14 d'agost fins al 8 de setembre al Castell Carolingi de Sant Martí d'Empúries.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar