Publicitat
Publicitat

Dijous donació de sang al CER

El Banc de Sang activa una campanya de donació especial a l'estiu. Es necessiten 35.000 donacions per atendre tots els malalts i accidentats. Demà dijous es podrà donar sang al CER L'Escala de 17 a 21h

A l'estiu les donacions de sang baixen al voltant del 30% respecte a la resta de l'any. La gent treballar més, les universitats redueixen activitat, les persones canvien els hàbits i en conseqüència no hi ha tantes donacions. Enguany, a més, l'onada de calor del mes de juny i les seves rèpliques durant el juliol ha fet minvar les donacions abans de l'habitual. Per això s'ha activat la campanya 'Aquest estiu, anima't a donar sang' amb l'objectiu d'animar a la gent a donar sang abans de marxar de vacances. 

Una campanya per garantir que tots els malalts tindran la sang necessària per als tractaments, per això s'han programat 60 campanyes cada setmana i també estaran obertes les sales de donacions als hospitals de referència per assolir les 35.000 donacions necessàries durant els mesos de juliol i agost.

Demà serà el torn de l'Escala, on com és habitual es podrà donar sang a sala d'actes del CER adaptada per a l'ocasió de cinc a nou del vespre. Amb aquesta donació i les programades arreu del país s'espera augmentar les reserves i passar de les 7000 bosses actuals a unes 11.000.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar