Publicitat
Publicitat

4a edició de Familiaria a Empúries

El jaciment d'Empúries ha celebrat per quart any consecutiu el Familiaria, la festa de la cultura familiar a Empúries. Una jornada especial destinada a promoure la descoberta del jaciment a grans i petits. 

Un dia a l'any, el Museu d’Arqueologia de Catalunya Empúries programa una jornada especial destinada a la cultura familiar,  El Familiaria, una festa de la cultura en família a Empúries. Al jaciment i al museu ofereixen un ampli ventall d’activitats d’ambientació històrica, culturals, musicals i gastronòmiques, perquè tota la família es diverteixi en un entorn únic. L’objectiu de la jornada és apropar les famílies i els infants al jaciment arqueològic d’Empúries atrets per un programa lúdic que inclou tallers, visites guiades, espectacles  i passeig en carro de cavalls. 

En aquesta quarta edició s'ha ampliat els tallers de recreació històrica adreçats als nens i nenes, a causa de la seva alta demanda. El Familiaria és una activitat principalment dirigida al públic del país i pensada per  compaginant cultura i oci. 

L’entrada del Familiaria dona accés al recinte arqueològic del MAC d'Empúries durant tot el dia, amb l’opció de poder dinar als seus jardins fent un pícnic. L’activitat és organitzada pel Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries i la productora Pistatxo Produccions, promotora del Festivalot de Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala. Un any més l'activitat de clausura de la jornada ha estat el concert dels Xiula, el grup d'animació infantil ha fet ballar de valent a totes les families. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar