Publicitat
Publicitat

La platja del Riells s'omple de gom a gom a ritme de Maribel

El grup de versions Orquestra Maribel va omplir la platja del Riells de gom a gom en el seu, ja tradicional, "Maribel amb Xancletes". Ballaruca i gresca per a tots els públics a ritme dels grans èxits dels anys 80 i 90.

Èxit total del "Maribel amb Xancletes", que va oferir l'Orquestra Maribel divendres passat a la Platja de Riells. Els seguidors habituals dels de Sarrià de Ter, i els turistes, van gaudir d'un capvespre ballant a ritme dels grans èxits musicals dels anys 80 i 90, fins a les cançons més actuals que els va oferir el grup. La Platja de Riells i la Plaça Univers es van omplir de gom a gom de petits i grans cantant i ballant sense parar. 

"Maribel amb Xancletes" es un dels esdeveniments més esperats de l'any per als seguidors d'aquest grup. Habitualment es celebrava aquesta cita a la Platja de Colera, però enguany el grup va canviar la ubicació, portant aquest espectacle a l'Escala. Maribel és un grup que porta bon rotllo, molta festa i ballaruca arreu on va i ja fa uns quants anys que se'ls pot veure a moltes de les festes majors dels municipis empordanesos. A diferència del que és habitual, oferir un concert a la platja on els fans poden anar descalços, amb banyador i roba comode, és un alicient que sense dubte, no va fallar, tampoc, a l'Escala. Els components del grup van agraïr per les xarxes socials la participació multitudinaria, tot i el canvi d'ubicació d'aquesta festa. També van agrair la confiança de l'organització, l'Associació de Joves Escalencs, "Els Xalats", juntament amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Escala. 

Maribel tornarà a l'Escala per la Festa Major a l'escenari de les barraques, el proper 1 de setembre, encarant així, la recta final de la seva gira estiuenca "Sense tu no hi ha tour". 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar