Publicitat
Publicitat

L'Associació de Músics Eclèctics programa 4 concerts durant l'estiu

Comença el cicle de concerts eclèctics de l'estiu. La primera formació en actuar ha estat el grup de punk-rock 'veiculo longo'.

El grup de música punk-rock 'veículo longo' ha estrenat el cicle de concerts gratuïts d'estiu que s'organitza des de l'Associació de Músics Eclèctics de Catalunya.El cicle, que funciona des de fa tres estius, va néixer amb l'objectiu d'oferir un escenari a conjunts musicals que habitualment no solen tocar en públic , o que centren la seva activitat en un local d'assaig.Durant aquest temps han actuat tant grups de l'Escala com d'altres poblacions.Durant l'estiu es fan quatre concerts, dos a la Plaça Víctor català i dos més a Riells.Els estils musicals entre totes les propostes ón ben diversos, des de la música de cantautor, als grups que fan versions, passant pel flamenc fusió.

Al primer dels concerts, el de 'veiculo longo', no hi va assistir massa públic, amb molts turistes que passaven i es quedaven un parell de temes. En el moment que hi havia més gent hi havia una trentena de persones.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar