Publicitat
Publicitat

Consolidació de la Cantadeta al Port d'en Perris

El grup escalenc Oreig de Mar i Dolça Petxina de Sarrià porten el sabor de les havaneres al Port d'en Perris. Amb una platja plena de gom a gom, la cantadeta es consolida i es confirma l'activitat el segon dissabte de juliol. 

La Penya Blaugrana de l'Escala va presentar un any més i ja en van tres la Cantadeta d'havaneres al Port d'en Perris. Una cantada en directa avantsala, de la gran cantada d'havaneres del primer dijous del mes d'agost. La platja i l'entorn del Port d'en Perris va quedar petit per acollir el públic, que no volia perdré detall de les actuacions del grup local Oreig de Mar i els convidats Dolça Petxina de Sarrià. A més la nit començava amb una excel·lent notícia, ja que l'acceptació de la cantada ha estat tan alta, que a partir d'ara la cantadeta queda consolidada i marcada al calendari cada segon dissabte de juliol.

A les deu i  pocs minuts començava la cantada, que va ser presentada un any més per l'escalenc Jordi Roura. Els dos grups van alternar-se damunt l'escenari amb tongades de tres / quatre peces cadascun. Els primeres en pujar van ser el grup La Dolça Petxina, els quals van posar-se el públic a la butxaca amb temes de sempre i altres de més moderns.

Seguidament era el torn dels de casa, el grup Oreig de Mar els quals van saber mantenir el bon nivell i de la nit, tot oferint dolces melodies i bons temes mariners per mantenir el públic atent i entregat a la vetllada. 

Poc abans de la mitjanit, el punt culminant l'hi posava el cant de la Bella Lola i l'històric El Meu Avi.La Penya blaugrana continua preparant més activitats al llarg de l'estiu, la propera parada la gran cantada d'agost i la sortida al Camp Nou per assistir al Trofeu Joan Gamper enguany amb un partidàs FC Barcelona - Arsenal.

La propera cita del món de l'havanera és d'aquí a tres setmanes, el dijous 1 d'agost, a La Platja. La cantada gran, una de les principals de les nostres comarques. L'acte segurament més multitudinari de l'estiu a l'Escala. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar