Publicitat
Publicitat

Projecció documental Tot Inclòs

La CUP de l’Escala debat sobre els efectes de la indústrica turística, amb la projecció del documental Tot Inclòs, centrat en les ïlles Balears. El debat va comptar amb la presència de l’expert en turisme Josep Capellà.

"Tot Inclòs - Danys i conseqüències del turisme a casa nostra" és un documental original del col·lectiu editor Tot Inclòs que ja porta més de quatre anys construint un discurs en contra del relat hegemònic aquell que només veu bondat a la indústria turística. El documental vol ser una aproximació crítica i rigorosa a les problemàtiques derivades del turisme i ve a ser una radiografia dels problemes derivats de la concentració d'una sola activitat, el turisme, en un territori com les Ïlles Balears.La seva projecció, a la sala d'actes del CER, va ser promoguda des de la CUP de l'Escala. A l'acte, seguit per una trentena de persones, s'hi va convidar l'expert en turisme Josep Capellà, amb qui es va obrir un interessant debat just després de la visualització del documental.El documental està emmarcat en la problemàtica de la massificació turística a les Ïlles Balears. Capellà, però, creu que les balears i la Costa Brava, comparteixen un mateix model.

Mig segle després de l'explosió d'aquest model, cal un canvi de rumb. I per a fer-lo, considera Capellà, encara hi som a temps.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar