Publicitat
Publicitat

Taller de barquetes de suro

El MASLE acull tots els dissabtes d'estiu una nova temporada dels tallers de barquetes de suro, una activitat adreçada als més petits de la casa per aprendre a construir una barca de suro aparellada amb vela llatina.

Aprendre a construir una barqueta de suro aparellada amb vela llatina, conèixer els noms de cada part d'una barca i descobrir noves formes de joc. Aquest és l'objectiu principal del taller d'estiu de barquetes de suro que ofereix el museu de l'anxova i de la sal tots els dissabtes a les onze del matí. Un taller que té un preu de cinc euros i destinat a un públic infantil acompanyat d'un adult. 

La construcció de barques de suro existeix de fa molts anys, de fet era un dels jocs tradicionals dels infants de l'Escala. Amb el pas del temps i l'arribada de la tecnologia, la construcció d'una barca de suro per jugar al safareig va passar a segon terme. Ara amb aquest taller és pretén, que els joves gaudeix construint el seu propi joc, aprenguin les parts d'una barca i en definitiva que desenvolupin la seva creativitat.

Per participar del taller, només cal ferreserva al MASLE o trucant al 972 77 68 15, l'activitat té una durada d'una hora i mitja i té un preu de cinc euros amb tot el material inclòs.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar