Publicitat
Publicitat

Nou cicle de Nits Temàtiques al Casal

El grup musical MetDerBand, dóna el tret de sortida a un nou cicle de les Nits Temàtiques al Casal del Jubilat. El primer concert va tenir una excel·lent resposta per part del públic amb més d'un centenar de persones al pati del casal. 

El divendres a la nit el Casal del Jubilat va donar el tret de sortida a una nova edició del cicle Nits temàtiques al casal, ho va fer amb el grup musical de músics jubilats MetDerBand. Un concert garantia d'èxit, ja que la banda no és la primera vegada que actua a l'Escala i ja són uns clàssics dins les nits temàtiques.

 

El grup va fer gaudir el públic amb el seu repertori, on van oferir temes clàssics com cançons més modernes. Música d'estils molt diferents per agradar a petits i grans. 

  

 Les nits temàtiques agafen un descans aquesta setmana, però tornen amb força a partir del 19 de juliol amb el grup Barca de mitjana. 

  

 Totes les actuacions del cicle es porten a terme a la pista exterior del casal, en cas de mal temps l'activitat es trasllada a la sala polivalent del mateix casal.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar