Publicitat
Publicitat

Pau Ribas i Arnau Gallardo, els últims fitxatges del FC l'Escala

El FC l'Escala està treballant per acabar de confeccionar la plantilla per la propera temporada. Pau Ribas i Arnau Gallardo són les últimes incorporacions que ha anunciat el club escalenc. 

L'equip directiu juntament amb l'staff tècnic, segueix treballant per confeccionar la plantilla que defensarà els colors de l'Escala a Primera Catalana.

Arnau Gallardo, procedent del Can Gibert, on ha jugat 31 partits com a titular i ha marcat 5 gols aquesta passada temporada, arriba a l'escala per cobrir les posicions de lateral i central esquerra. 

L'altre fitxatge que ha anunciat el club és el de Pau Ribas. L'escalenc ja va militar a les files dels blaugranes en l'etapa més brillant del club, on va destacar per ser un dels artífexs del primer ascens a Primera Catalana que aconseguia l'Escala entrenat per Pitu Batlle. Ara torna a casa per defensar aquesta mateixa categoria. En el currículum esportiu de Ribas també hi destaca l'ascens que va aconseguir amb l'Escala de Tercera a Segona catalana.Pau Ribas, qui va formar part de l'equip que va pujar el Peralada a Segona B i qui ha jugat les dues últimes temporades al Girona C, aportarà a l'equip escalenc, qualitat i experiència a la banda dreta. 

I parlant d'escalencs, els companys de Pau Ribas al Girona, Botxi Minic i Kike Sánchez, han anunciat que deixen l'equip gironí per emprendre nous reptes i projectes. Botxi s'ha despedit del Girona amb un emotiu missatge a les xarxes socials on hi ha agrait la feina i la confiança del tècnic i del club. Per altra banda, Kike Sánchez, se'n va a les Balears, on ha fitxat pel Constància de Mallorca.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar