Publicitat
Publicitat

Comencen les Nits Temàtiques a la Llar del Jubilat

La llar del jubilat Jardí del Pedró programa cinc nits d'espectacle a la pista exterior al llarg de l'estiu. Música d'orquestra, havaneres i humor predominaran aquesta temporada, molt continuïsta respecte edicions anteriors.

El grup "Met Der Band" serà el primer a actuar a les Nits Temàtiques de la Llar del Jubilat d'aquest estiu. Un cicle amb una línia continuïsta respecte els últims anys amb la voluntat de fer passar una bona estona als associats de la llar. "Met Der Band" actua a les nou del vespre a la pista exterior de la llar.

Hi haurà també havaneres, el divendres 19 de juliol amb una formació que s'ha fet habitual a les nits temàtiques, els Barca de Mitjana.

Aquest any tindran un protagonisme especial les nits d'humor. Se n'han programat dues: el divendres 26 de juliol amb Maite Carreras i el 9 d'agost amb Ramon, tot recordant el programa Filiprim, que es va emetre de 1986 a 1990 per TV3. En una i altra nit, a més, pot haver-hi sorpreses.

La temporada d'estiu a la pista dels jubilats es clourà el divendres 23 d'agost amb uns altres vells coneguts: els Saxofònics.

En total, doncs, cinc nits a la pista amb una oferta ben variada per gaudir de la fresca de les nits d'estiu. El dia de les havaneres, a més, es servirà cremat a tots els assistents.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar