Publicitat
Publicitat

Tots els alumnes de l'institut El Pedró aproven la selectivitat

El cent per cent de l'alumnat de l'Institut El Pedró que va anar a la Selectivitat ha aprovat. Ara els alumnes queden pendents de les notes específiques i de les de tall per saber si poden anar a la Universitat a la que voldrien anar.

Oriol Batlle amb una mitjana de 8,734, Irene Sánchez amb un 8,430 i Susanna Rovira amb un 8,374, són els alumnes de l'Institut El Pedró de l'Escala. que han obtingut les millors notes  a la Selectivitat.Enguany ha estat un curs excepcional.25 alumnes van acabar el Batxillerat i es van graduar.D'aquests, 1 va decidir continuar amb un cicle , i els altres 24 van optar per la Selectivitat.Tots han aprovat, d'aquí la satisfacció mostrada des del centre.Als alumnes els queda encara saber quines són les notes de tall per accedir a la Universitat a la que voldrien anar.Falten encara per saber les notes específiques.

Satisfacció per com es tanca un curs i treballant pel que s'enceta el setembre, que arriba amb una nova proposta.

Els professionals de l'institut treballaran encara fins a finals de juliol tot preparant el nou curs, després els tocaran unes setmanes de vacances ben merescudes.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar