Publicitat
Publicitat

125 embarcacions en el mundial de catamarans F18

El campionat del món de catamarans F18 desembarca per primera vegada en el Golf de Roses. Un total de 125 embarcacions provinents d'Austràlia, Estats Units i Holanda, entre d'altres, seran presents en la Costa Brava que serà l’epicentre de la vela lleugera des de diumenge fins dijous. 

125 embarcacions de 21 nacionalitats diferents competiran des de diumenge fins el pròxim dijous en el mundial de catamarans F18 que tindrà lloc a la Badia de Roses. Totes elles competiran de cop i això suposa muntar dos camps de regates. Els catamarans ocuparan tres quartes parts del golf. 

Entre els participants hi ha més d'una desena de campions del món. Guanyar no serà gens fàcil. 

El litoral gironí acull per primera vegada el mundial de catamarans F18. Hem de recordar que l'estiu passat es va organitzar l'europeu perquè l'internacional es va disputar als Estats Units.

El campionat l’organitzen conjuntament el Club de Vela La Ballena Alegre, el Club Nàutic L’Escala i la Real Federación Española de Vela, en col·laboració amb la Federació Catalana de Vela i la Secretaria Nacional de la Classe Catamarà (ADECAT).

El Campionat del Món de catamarans F18 a la Costa Brava serà lliure de plàstics i solidari amb la Fundació Cruyff.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar