Publicitat
Publicitat

En marxa els serveis de socorrisme de platges

Aquesta setmana s'ha posat en marxa el servei de socorrisme a les platges de l'Escala. Es manté una estructura pràcticament idèntica a la de l'any passat, tot i haver canviat l'empresa contractada. El servei es mantindrà operatiu fins a final de temporada d'estiu.

Deu socorristes, un patró d'embarcació més un tripulant, un conductor d'ambulància més un tècnic de transport sanitari. En total, 14 persones, formen la plantilla dels ervei de socorrisme de platges que oferirà aquest estiu l'empresa Aunar, en substitució de Creu Roja, que l'havia ofert l'any passat. El cap de setmana passat va ser finalment quan es va posar en marxa tot el servei, en una temporada difícil, després que el concurs per a la seva adjudicació hagués quedat desert dues vegades. Finalment, després que la Generalitat hagués flexibilitzat una mica les exigències per a prestar el servei, una única empresa es va presentar al concurs i el va guanyar.

El servei cobreix totes les platges del municipi més la de Montgó. Es cobreix amb els mateixos recursos humans i tècnics que l'estiu passat, amb una única modificació, com és el fet que hi haurà una moto d'aigua més.

Les platges de l'Escala son vigilades des del cap de setmana passat. El servei estarà actiu fins el 15 de setembre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar