Publicitat
Publicitat

Els alumnes de jujitsu adaptat superen l'examen de final de curs

Els cinc alumnes de la secció d'arts marcials adaptades superen l'examen de final de curs que es va fer ahir dimecres a la tarda a les instal·lacions del CER l'Escala. Dissabte al matí s'acaba el curs amb una classe exterior amb els sis grups del club a la Riba que es compaginarà amb una neteja en el fons marí. 

Dani Delgado, Toni Vela, Francesc Ramírez, Mayte Llandric i Albert Cebrià són els cinc alumnes de la secció d'arts marcials adaptades del CER l'Escala que han aprovat l'examen de final de curs. Durant el certament, els cinc integrants van exposar el treball que van iniciar el setembre i tot i els nervis van poder demostrar la feina que han fet aquests mesos. Els treballs tenien a veure amb la memorització, la coordinació i la psicomotricitat. 

Un dels casos a tenir en compte és la gran evolució de Dani Delgago, un noi d'Albons que pateix una lesió cervical. L'alumne per treballar les armes utilitzava guants i va decidir fer l'examen sense ells.

En l'examen hi van assistir amics, familiars i el futur president del CER l'Escala, Raul Centeno, que se sentia molt orgullós de què l'entitat tingui una secció d'esport adaptat.

Recordem que l'any passat els quatre alumnes que van fer l'examen van ser els quatre primers esportistes de l'Estat espanyol a rebre la llicència de la Federació que els acreditava com a practicants de jujitsu adaptat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar