Publicitat
Publicitat

L'atleta Aitana Radsma aconsegueix la quarta medalla d'or en el Campionat d'Espanya

L'atleta escalenca Aitana Radsma guanya el campionat d'Espanya sub18 en els 100 metres tanques amb marca personal i la millor marca femenina del campionat. Radsma ha aconseguit quatre medalles en les quatre competicions que ha disputat aquesta temporada.

L'atleta Aitana Radsma guanya la quarta medalla d'or en els 100 metres tanques aquesta vegada en el campionat d'Espanya a l'aire lliure que s'ha fet a Castelló de la Plana. Radsma ha completat el recorregut amb 13.53, marca personal i millor marca femenina de tot el campionat. Són 1.079 punts hungars que la situen en el número 2 del rànquing europeu sub 18 a falta de la seva actuació a dia d'avui.

Recordem que l'escalenca de 17 anys, que s'entrena a Ventalló i que competeix pel Lleida UA, en el campionat de Catalunya va aturar el crono en els 13.78 i que a pista coberta, que es corren 60 metres, en la prova catalana va fer una marca de 8.58 mentre en la prova estatal va fer un temps de 8.51.