Publicitat
Publicitat

Conveni amb La Caixa per la Festa del Carme

Ajuntament de l'Escala i Obra Social La Caixa signen un conveni que formalitza l'aportació de 1000 euros de l'entitat bancària per a l'Homenatge a la Vellesa que es celebra cada any el dia de la Festa del Carme. Han signat el conveni l'alcalde i el delegat de l'obra social Ivan Tibau.

La Festa del Carme, festa assenyalada cada estiu en les principals poblacions marineres, està associada, en el cas de l'Escala a l'Homenatge a la vellesa. És una de les celebracions amb més antiguitat, que arriba enguany a l'edició número 68. Aquest matí s'ha fet un pas més en la seva consolidació amb la formalització d'un ajut de mil euros per part de l'obra Social La Caixa. Han signat aquest compromís per part de l'Ajuntament, l'alcalde Víctor Puga, i per part de l'Obra Social La Caixa, Ivan Tibau.

L'Homenatge a la Vellesa es celebra invariablement cada festa del Carme, 16 de juliol. Processó marítima amb la verge del Carme fins a La Platja, seguida de processó per terra de la Platja fins a l'Església, catifa de sal, ofici solemne i dinar de germanor per als homenatjats.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar