Publicitat
Publicitat

Final de curs a les escoles de l'Escala

L'Escola Esculapi i Empúries, celebren el tradicional festival de fi de curs. Un acte on el comiat als alumnes de sisè i les actuacions de cada curs centren el protagonisme.  Des dels dos centres es parla d'un curs de normalitat tot esperant els canvis de plantilla a partir de setembre. 

Les escoles de l'Escala han celebrat el final de curs 2018-2019, la primera a fer-ho va ser l'Esculapi. Els alumnes del centre van traslladar-se fins a la Sala Polivalent on va portar a terme el seu acte, enguany dedicat a les músiques del món. Els primers a intervenir van ser els alumnes de sisè, que s'acomiadaven del centre. Els joves pujaven l'escenari on rebien regals fets pels companys d'escola i pels professors, el més destacat la samarreta que recordava aquest dia tan especial per ells.

Seguidament començava el festival de final de curs, aquest any seguint una història al volant de les músiques del món. Un grup d'alumnes feien una petita obra de teatre i així anaven presentant els cursos que oferien un show musical. 

El festival acabava amb l'actuació de les mestres, aquest any amb un viatge a Hawaii molt sincronitzat.

Després de l'acte central i com ja és tradició l'esculpi celebrar el seu sopar popular. La directora del centre tanca el curs amb il·lusió i molt optimista amb les novetats del curs vinent.

Avui divendres ha estat el torn de l'Escola Empúries, de bon matí tots els alumnes s'han desplaçat a la sala polivalent per acomiadar els alumnes de sisè. El comiat ha consistit en una actuació musical d'aquests alumnes al centre de la pista. I després, dalt l'escenari, un per un els alumnes de primer lliuraven l'orla als alumnes que el curs vinent marxaran a l'institut. Una festa senzilla, però carregada d'emotivitat.

Després del comiat als de sisè, el final de curs s'ha completat amb una festa holy al pati de l'escola. La cirereta final la hi posarà el sopar previst per aquest vespre amb tota la comunitat educativa: pares i mares, mestres i alumnes.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar