Publicitat
Publicitat

Emocions i Salut amb Rosa M.Cantó

La biblioteca de l'Escala va acollir la xerrada-conferència Emocions i Salut a càrrec de la infermera Rosa Maria Cantó, un acte on van donar-se detalls de com les emocions poden acabar provocant un desequilibri energètic si no sabem gestionar-les.

La sala Víctor Mora de la Biblioteca municipal de l'Escala, va omplir-se de gom a gom per assistir a la conferència 'Emocions i Salut' a càrrec de la infermera escalenca Rosa Cantó. Una xerrada on va destacar-se la importància de cuidar-se emocionalment, ja que una emoció molt intensa i duradora en el temps pot acabar provocant un desequilibri i en conseqüència emmalaltia.

Cantó explicava que la por és l'inici desencadenant de moltes malalties i cal detectar l'origen per iniciar una recuperació i acceptació. Durant la xerrada va donar diversos consells.

Rosa Cantó també explicava els elements de la medicina xinesa, un tema que ella mateixa definia d'apassionat. Així va explicar la relació dels elements com foc, terra, metall o fusta amb els òrgans o sentits que dominen i també la seva estació de l'any. Tot per contestar preguntes com 'De quina manera afecten les emocions a la salut? Que hi ha darrere una malaltia o com puc recuperar l'equilibri emocional perdut.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar