Publicitat
Publicitat

La Fira Arrels del Vi arriba a Barcelona

Arrels del Vi, la fira de vins de la DO Empordà ha tornat un any més a Barcelona amb la participació de 24 cellers empordanesos i moltes activitats on els visitants han pogut tastar i apendre sobre el món del vi empordanès a la ciutat comtal. 

Arrels del Vi, la fira professional de vins de la DO Empordà que va celebrar la seva dotzena edició a Sant Martí d'Empúries el cap de setmana del 8 i 9 de juny, ha tornat per tercer any a Barcelona. La Festa de la Fira Arrels del Vi, s'ha celebrat aquest passat cap de setmana al Jardí del Palau Robert. En aquesta tercera edició hi ha participat un total de 24 cellers empordanesos i 1 celler convidat procedent del Rosselló. A més, també s'han organitzat un munt d’activitats per tastar, gaudir, aprendre i viure el món del vi. D'aquesta manera s'ha externalitzat la DO Empordà més enllà de les comarques empordaneses i s'han donat a coneixer les novetats d'aquests vins a la ciutat comtal. 

Una de les activitats més esperades, ha estat el tast dels vins guanyadors dels Premis Arrels del Vi d'enguany. Que recordem, han estat; en la categoria de millor negre, el Bruel de l'Estany 2015 del Cellers d'en Guilla. El millor blanc  ha estat per  El Missatger Selecció 2017  del Celler Pujol Cargol Mararac. El guardonat com a Millor Rosat, ha estat l'A21 Rosat 2018 del celler Masetplana. I finalment, com a millor dolç, el Torre de Capmany Garnatxa de l'Empordà dels cellers Pere Guardiola. 

Amb la Festa d'Arrels del Vi celebrada a Barcelona, es dóna per tancada l'edició d'enguany de la fira de la DO Empordà. Una edició en què el certamen s'ha consolidat com a cita de referència anual per als amants del vi. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar