Publicitat
Publicitat

Primers fitxatges i renovacions en el FC l'Escala

El FC l'Escala comença a ensenyar les cartes de cara a la pròxima temporada. El club ha anunciat la incorporació de Marçal Saenz les renovacions del porter Moha Chaoui i el davanter Musa Fatty. Aquests són els primers moviments del nou projecte. 

El FC l'Escala ja està preparant el projecte per la pròxima temporada. Fins a dia d'avui ha anunciat 5 notícies al seu compte de Twitter. 

El club ha anunciat que ha fitxat a Marçal Saenz, migcampista procedent del Manlleu de Primera Catalana i ex del Figueres, Peralada i Girona B. Saenz ha entrat en 20 convocatòries, ha jugat en 18 partits i 10 n'ha estat titular. A més va fer un gol amb un Manlleu que va tancar el curs a la sisena posició. 

El club ha fet públic també les primeres renovacions. Ha renovat el porter escalenc Moha Chaoui, un porter que va fitxar per l'Escala al tram final del curs i que no va debutar fins a la Copa Catalunya Amateur contra el Sils. També va jugar contra l'Empuribrava. Recordem que Moha Chaoui va ser el millor porter del MIC en dues edicions.

I la segona renovació confirmada és la del davanter gambia Musa Fatty que recordem va aterrar a l'Escala amb el projecte de Ricard Ferrer. En el seu primer any amb la samarreta blaugrana va marcar 7 gols a la Segona Catalana i aquest curs amb Sepu a la banqueta n'ha materialitzat dos. 

De moment doncs, tres jugadors confirmats: un fitxatge, el de Marçal Saenz, i les dues renovacions de Moha Chaoui i Musa Fatty. El FC l'Escala també ha dit públicament que seguirà una temporada l'actual fisioterapeuta Miquel Osuna i també el coordinador del Futbol Base, Salam.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar