Publicitat
Publicitat

Comença el segon D'Arrel i amb Salero

El folc essencial del trio Ut estrena aquest dissabte el segon cicle d'Arrel i amb Salero. Aquest any passa de quatre a sis concerts. Tots ells al pati de l'Alfolí, quatre aquest mes de juny i els dos restants el mes de setembre.

D'Arrel i amb Salero és una programació musical que combina música tradicional catalana i cançó d'autor, de la mà d'intèrprets de reconeguda solvència i trajectòria. Després de la bona acollida que va tenir l'any passat, el programa creix enguany de quatre a sis concerts. Els quatre primers aquest mes de juny i els dos últims per al mes de setembre. Ramon Manent n'és el director artístic.

El primer dels concerts, demà a les set de la tarda serà protagonitzat pel trio UT, format per Eduard Casals, violoa de roda, veu i gralla, Jordi Fàbregas, guitarra, veu i gralla i Paco Pi, baix i veus. Son tres músics històrics de l'entorn tradifolk, nucli dur de l'històric grup "Primera nota".

La setmana vinent serà el torn del grup Mirabel, dissabte 22, vigília de revetlla; seguirà el Cor País Meu amb una passejada musical i poètica pel paisatge i mitologia pirinenca i amb els Solistes de la Costa el dissabte 29. Ja al mes de setembre, actuaran el trio Tres de Ronda, el dissabte 14; i Mirna Vilasís el dissabte 28 de setembre. Tots els concerts son a les set de la tarda i el preu de l'entrada és de cinc euros.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar