Publicitat
Publicitat

Valery Fernández parla sobre el seu futur esportiu

Valery Fernández ha rebut aquesta setmana un guardó de la Penya Nord-Àlex Granell que premia el millor jugador del Girona de la temporada, batejat amb el nom del "jugador extraodinari". L'escalenc en l'acte va deixar entreveure que seguirà en el club gironí i que té ganes de viure el retorn a Primera Divisió. 

El futbolista Valery Fernández ha estat premiat aquesta setmana per la Penya Nord-Àlex Granell per ser el millor jugador del Girona FC la temporada 2018-19. L'entrega del guardó li va fer Àlex Granell, capità del Girona i un gran amic de l'escalenc. Valery en l'acte va dir que el seu objectiu per la pròxima temporada és retornar el club gironí al màxim nivell. Això vol dir que Fernández ja té clar el seu futur més immediat.

Valery té bones paraules pel capità del Girona.

També Àlex Granell li va dedicar unes paraules a Valery Fernández dient que és la millor persona que podia rebre aquest premi, que és un exemple per a tots i que els més veterans han de mirar com pugen els més joves i quin és el seu comportament. Afegia també que Valery ha tingut una molt bona actitud i humilitat.

La Penya Gironista Esquenapelats de l'Escala, present a l'acte, va entregar una bufanda a la penya organitzadora i al capità Àlex Granell. 

Recordem que Valery, amb contracte fins el 2023, ha jugat 884 minuts repartits en 17 partits, dels quals 10 n'ha estat titular i d'aquests 10 n'ha completat 5. El jove jugador ha tancat el curs amb un gol, el que va fer en el partit de la Copa del Rei al Wanda Metropolitano. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar