Publicitat
Publicitat

L'Anxova Milionària reparteix més de 53.000 euros de la Bonoloto

L'Anxova Milionària de l'Escala reparteix més de 53.000 euros de la BonoLoto. El premiat va encertar 5 números i el complementari i va ser un dels tres únics guanyadors de tot l'Estat. 

L'Anxova Milionària, l'administració de loteria número 1 de l'Escala, va repartir 53.276 euros corresponents al sorteig de la BonoLoto. L'agraciat va encertar 5 números i el complementari, convertir-se així en un dels tres únics guanyadors de tot l'Estat, tot i que no hi ha hagut cap màxim encertant amb un ple dels 6 números. Els guanyadors, encara no s'ho creuen, doncs només van invertir 2 euros en la butlleta guanyadora. 

Des de la seva creació l'any 1986, l'anxova milionària no ha part de repartir premis amb la Quiniela, la BonoLoto, la Primitiva, el Gordo, l'Euromillión i la Loteria Nacional. Tal i com expliquen els seus responsables, l'Escala té quelcom especial que porta sort. 

 

Entre els premis més destaca l'any 2014 on va repartir gairebé 15 milions d'euros en premis, entre ells el més gran de la història a les comarques gironines, amb més de 12 milions d'euros amb el Gordo de la Primitiva. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar