Publicitat
Publicitat

Finalitzen les jornades dedicades a Màrkaris i Anguelòpulos

La projecció de la pel·lícula 'L'eternitat i un dia', del director grec Theo Anguelòpulos posa punt final a les jornades sobre Grècia i la situació dels refugiats. Pere Alberó i Eusebi Ayensa van ser els encarregats de l'activitat.

Els debats a l'Alfolí dedicats a Grècia i la situació dels refugiats, finalitzava amb la projecció del film 'L'eternitat i un dia' del director Theo Anguelòpulos. De fet les jornades portaven el títol de "La Grècia de Petros Màrkaris i Theo Anguelòpulos" a manera d'homenatge a dues de les figures actuals més importants de Grècia.

L'acte va comptar amb la presència de Pere Alberó un especialista amb la filmografia del director grec, ell va oferir una breu explicació del tipus de cinema d'Anguelòpolus així com de la seva manera de treballar, el significat dels plans i la narració de les seves pel·lícules. Abans de gaudir del film,  Alberó va mostrar un petit clip amb imatges inèdites de l'any 2006  d'Anguelòpulos a l'Escala. 

Alberó va tenir la sort de treballar amb el cineasta i participar de les seves pel·lícules, una relació d'amistat que va néixer de l'admiració a les seves pel·lícules.

 

Un acte que va comptar un bon nombre de públic, els quals van gaudir d'una bona sessió de cinefòrum .

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar