Publicitat
Publicitat

Joan Ureña i Ignasi Massó han estat premiats i parlen del seu futur

En la vuitena edició dels Premis Amos de l'Àrea dos jugadors del FC l'Escala han estat distingits. El porter Joan Ureña i el davanter Ignasi Massó. Ureña per haver estat el porter menys golejat de la comarca de l'Alt Empordà a la categoria de Segona Catalana i Massó per haver estat el màxim golejador. 

El porter Joan Ureña i el davanter Ignasi Massó van ser guardonats en els Premis Amos de l’Àrea, uns premis que organitza el Setmanari de l’Alt EMPORDÀ, amb el Consell Esportiu i Comarcal de l’Alt Empordà i el patrocini de Kia Texauto. 

Joan Ureña va ser reconegut per ser el porter menys golejat de la comarca en la categoria de Segona Catalana. 23 gols en 29 partits, mitjana de 0,79 per enfrontament. De fet, Ureña ha estat premiat en 6 de les 8 edicions d’aquests premis...

I qui també va ser distingit el davanter Ignasi Massó. El banyolí no per aturar gols sinó per fer-los. Amb 18 dianes ha estat el màxim golejador de l’Alt Empordà en la categoria de la Segona Catalana. El dorsal 25 va fer el gol de l'ascens a Primera Catalana però també hem de recordar que Massó va fer pujar a la Jonquera a Tercera Divisió amb un gol al camp del Santboià.

Ureña i Massó també han parlat sobre el seu futur més immediat

En aquests premis també va ser premiat un exjugador de l’Escala, Nico Ortega. Per què? Doncs perquè ha estat el davanter que ha fet més gols no només de Catalunya sinó de tot l’estat Espanyol. Ortega ha fet 73 gols amb el Sant Miquel de Fluvià de la Quarta Catalana. Nico Ortega, que també ha fet de porter, tenia la competència a l’Ametlla de Mar. El davanter Alejandro Castillo però ha acabat el curs amb 66 gols.

També va rebre reconeixement el CE Llançà per haver arribat als cent anys d'història, una fita que s'aconsegueix quan el primer equip ha pujat a la Segona Catalana.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar