Publicitat
Publicitat

La millor edició de la fira Arrels del Vi

Molts visitants assiteixen entre dissabte i diumenge a una nova edició d'Arrels del Vi, segons els organitzadors la millor celebrada fins ara. Hi han participat 29 cellers.

Segons els organitzadors la dotzena edició de la fira Arrels del vi ha estat la millor fins ara.Amb l'experiència dels anys anteriors i l'ajut del bon temps:  s'han anat polint detalls, incrementat i adaptat els espais, hi han participat més cellers que mai, s'han venut més de 1700 tiquets i s'han superat de llarg els 3mil visitants.La fira s'ha anat donant a conèixer amb els pas de les edicions a la vegada que se'n reconeix  la qualitat.És per això que el tipus de visitants són persones interessades i coneixedores dels vins.

Amb l'organització d'activitats paralel·les com l'Arrels Kids , degustacions variades de productes que van bé amb el vi com són els formatges, les anxoves de l'Escala, les ostres o classes magistrals sobre els terrals que acullen les vinyes, s'ha aconseguit atreure un públic familiar.

La qualitat del vi de la DO Empordà va creixent, i cada vegada tenen més presència als mercats.El visitants reconeixen el nivell de la fira i també ho fan els cellers, enguany un total de 28 de la DO Empordà i un del Rosselló, que han mostrat 220 referències de vins.Alguns d'aquests cellers són selectius a l'hora d'escollir les fires a les que assisteixen, i Arrels del Vi és a l'agenda de tots ells.Enguany amés, satisfets amb les vendes, comentant que quasi havien venut més ampolles que no tastos havien servit, una mostra que el vins de la DO cada vegada són més coneguts.

Com en les darreres edicions, una setmana després Arrels del Vi es trasllada a Barcelona, serà el 15 de juny al jardí del Palau Robert.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar