Publicitat
Publicitat

Acolliment familiar

L'Ajuntament de l'Escala, ha rebut aquest matí a les responsables de diferents institucions que coordinen l'acolliment d'infants i adolescents en situació de risc. La visita ha estat programada dins la setmana de l'acolliment familiar, ja que l'Escala és un dels cinc ajuntaments gironins col·laboradors.

Aquest matí, responsables de diferents institucions col·laboradores d'integració familiar han visitat l'ajuntament de l'Escala per intercanviar unes paraules amb l'alcalde Víctor Puga tot aprofitant la setmana de l'acolliment familiar. Dels vint ajuntaments que col·laboren amb la campanya cinc són de Girona i un d'ells és de l'Escala. De fet aquesta setmana tant la biblioteca com la piscina municipal han participat amb activitats per sensibilitzar l'increment de famílies que ofereixin acollir a menors que per diversos motius no poden estar amb la família biològica. Actualment a Catalunya hi ha més de 600 famílies acollidores, amb les quals hi ha més de 1000 infants. Però encara en fan falta més, les persones o famílies que vulguin acompanyar el creixement d'un infant només s'han de posar en contacte amb la generalitat o amb fundacions o associacions col·laboradores.

Per més informació, podeu seguir el parlem de la setmana passada dedicat a la setmana de l'acolliment, el trobareu a www.canal10.cat .

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar