Publicitat
Publicitat

Sopar del CB l'Escala, Diada del Soci al CTennis l'Escala i Copa d'Espanya J70 al CN l'Escala

El sopar de final de temporada en el Club Bàsquet l'Escala, les finals de les lligues de tennis i de pàdel en el marc de la Diada del Club Tennis l'Escala i la Copa d'Espanya J70, la Marina Days i la Ruta de l'Anxova són els principals esdeveniments esportius que hi ha programats des de divendres i fins diumenge. 

Com cada any, el Club Bàsquet l'Escala celebra el sopar de final de temporada, una jornada en què s'aprofita per fer balanç del curs. La trobada serà aquest divendres 7 de juny a partir de 2/4 de 10 del vespre a la sala polivalent. El menú d'aquest any serà fideuà i vadellà amb bolets. La venda de tiquets al pavelló es va tancar dimecres. Abans del sopar, a 2/4 de 8, s'ha programat un partit entre pares i entrenadors. Recordem que aquest any la casa del bàsquet ha aconseguit una lliga, la del cadet femení d'Anna Casabella i Eva Guinart.

Diumenge, l'activitat es concentra a les instal·lacions del Club Tennis l'Escala en el marc de la diada del soci del club. Al matí es disputaran les finals de les lligues de tennis i de pàdel abans del dinar que s'ha organitzat en un restaurant del municipici. I després de dinar es farà l'entrega de trofeus, els guardons que premien la regularitat. 

I en el Club Nàutic l'Escala des de divendres i fins diumenge desembarca la Copa d'Espanya J70. També dissabte se celebra la Marina Days i diumenge la Ruta de l'Anxova.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar