Publicitat
Publicitat

Festa per acabar el cicle d'activitats a la Biblioteca

La Biblioteca municipal Victor Català, va posar punt final a les activitats d'hivern amb la Supernit a les biblioteques i amb una nova edició de les Biblioteques amb DO. Una gran festa per a petits i grans, que van tenir molt bona resposta per part del públic i van posar la cirereta a un any ple d'activitat.

La Biblioteca municipal arriba un any més al final de les seves activitats culturals i com ja fa uns anys s'acomiada fins a la temporada vinent amb dues activitats top. La Supernit i Biblioteques amb DO, dos tallers per públics molt diferents que cada any tenen millor resposta.A la sala Víctor Mora va celebrar-se l'activitat Tastavins i Tastamots, una excel·lent combinació de vins i cultura a ritme de l'especialista en jocs de paraules, Miquel Sesé. Qui va posar el públic a prova en diverses ocasions i va interactuar amb ell tota l'estona.  

Una activitat que va comptar amb la participació del mediàtic Màrius Serra, qui també va participar dels jocs de paraules i en va proposar algun de nou.Per la seva part Josep Cusi de la Cooperativa Agrícola de Garriguella, va proposar una degustació dels seus vins de la línia Puntils.

Biblioteques amb DO reforça cada any el vincle cultural i vitivinícola a través d'un programa d'activitats variades i per a tots els públics. I mentre a la sala d'actes gaudien amb tocs de vins, a la primera planta es lliurava una cruel batalla amb un exèrcit escalenc format per elfs i elefes per vèncer el senyor de les ombres. 270 biblioteques de 216 municipis de tot Catalunya han estat l'escenari, de manera simultània, de la segona edició de la Supernit a les biblioteques, una activitat multitudinària de foment de la lectura i de les biblioteques públiques. 18.000 súpers, acompanyats per les seves famílies, han aconseguit posar fi al pla malèfic del Senyor de les Ombres i ajudar, així, la família del Super3. A l'Escala, els joves elfs van comptar amb l'ajuda de Montse Castaño i Cristina Cantal les quals van ajudar els petits herois per aconseguir guanyar la gran batalla final. 

Els súpers que han participat en la Supernit han anat a la seva biblioteca amb les orelles èlfiques que han après a fer als tallers previs que han organitzat les mateixes biblioteques. Així, la màgia positiva dels súpers, repartits per les biblioteques públiques de tot Catalunya, ha fet possible que tots els malvats retornin a les pàgines dels llibres robats de les biblioteques, d'on no havien d'haver sortit mai.

La darrera activitat de la Biblioteca serà el dia 11 de Juny amb la visita guiada a la Cooperativa de Garriguella, una visita per la qual cal inscripció prèvia a la mateixa biblioteca i té un cost de 8 euros. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar