Publicitat
Publicitat

La primera trobada estatal d'arts marcials adaptades ha estat tot un èxit

La secció d'arts marcials de l'Escala ha organitzat aquest dissabte la primera trobada estatal d'arts marcials adaptades. L'esdeveniment ha comptat amb 100 esportistes d'arreu del territori i la valoració és més que positiva. Aquesta activitat ha estat molt ben rebuda i ha servit perquè altres clubs es posin en marxa.

Dissabte, el pavelló d’Esports Municipal va ser l’escenari de la primera trobada estatal d’arts marcials adaptades. Aquest esdeveniment va congregar a 100 esportistes vinguts de Girona, Barcelona i Cadis. Al matí es van impartir classes i a la tarda es van fer les exhibicions.

La secció d'arts marcials del CER l'Escala se sent orgullosa d'haver organitzat la primera trobada estatal d'arts marcials adaptades. Aquesta activitat ha estat molt ben rebuda per part de tothom i a més ha servit perquè molts altres clubs comencin a posar fil a l'agulla.

Aquest esdeveniment a l'Escala marcarà un abans i un després?

Els clubs, esportistes i familiars consideren que ha estat un encert fer aquesta trobada estatal. L'acte de presentació va anar a càrrec de l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, un acte que va comptar també amb els responsables del CER l'Escala, de la federació i de la Generalitat. Tots coincidien en què les institucions han de recolzar l'esport inclusiu per garantir la integració i la cohesió social.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar