Publicitat
Publicitat

Diversitats, nova exposició a l'Alfolí

L'Alfolí de la Sal acull fins al 25 d'agost l'exposició 'Diversitats', una mostra d'obres de ceràmica de l'associació de ceramistes de Catalunya. Dissabte va inaugurar-se davant molta expectació i excel·lents opinions.

Arriba a l'Escala l'exposició 'Diversitats', una selecció d'obres de ceramistes, membres de l'Associació de Ceramistes de Catalunya. Més de 40 artistes, mostren el seu art fins al 25 d'agost a l'Alfolí de la Sal, en una exposició amplia i amb molt de prestigi, que tal com l'alcalde Víctor Puga destacava a la inauguració convertirà a l'Escala en la capital de la ceràmica. La mostra arriba a l'Escala mitjançant la ceramista local Margarida Geronès, qui porta treballant un temps per organitzar i fer possible l'acte.  

La inauguració va apropar molta gent fins a l'Alfolí on, l'alcalde Víctor Puga elogiava el nivell de l'exposició. Jordi Marcet, president de l'associació de ceramistes destacava la diversitat de les obres i Margarida Geronès, donava les gràcies per fer possible l'esdeveniment. De fet aquesta no és la primera vegada que l'associació exposa a l'Escala, ja ho va fer l'any 2001 amb una petita mostra de ceràmica grecoromana amb motiu del Triumvirat.

Amb Diversitats, arriba una selecció de peces amb caràcter i molt personals les quals mostren la feina de l'associació de ceramistes de Catalunya. Una entitat creada l'any 1986 que treballar per promocionar i donar a conèixer la ceràmica artística. Actualment compta amb més de 350 socis actius, així com d'¡una programació continuada d'exposicions i activitats.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar