Publicitat
Publicitat

Graduació alumnes Batxillerat 2019

L'Institut el Pedró acomiada els alumnes que han cursat segon de batxillerat , la promoció 2017 - 2019. Enguany la celebració s'ha celebrat per primera vegada fora del centre, la primera opció era la Mar d'en Manassa però la pluja ho va fer traslladar a la sala polivalent.  L'emoció d'alumnes, pares i professors es fa ben palesa en la cerimònia.

El passat divendres 24 de maig l'institut el Pedró de l'Escala va celebrar la graduació dels alumnes de Batxillerat la promoció, 2017-19. Enguany un total de 41 alumnes, 21 de la modalitat científicotècnica i 20 humanísticosocial. Per primera vegada l'acte es celebrava fora del centre, inicialment estava previst que es realitzés a l'emblemàtic i pintoresc indret de la Mar d'en Manassa, però les insegures condicions climatològiques de la jornada ho varen impedir. Finalment es va escollir el pla B, la sala polivalent on hi van assistir un  total de dues-centes cinquanta persones entre familiars, amics i professors.

Els presentadors de la nit van ser els alumnes de primer de Batxillerat Pol Lavado i Carla Escribano. També hi van assistir l'alcalde Víctor Puga, el director de l'institut Javier Román, el tutor de segon de Batxillerat Carles Soler i el professor de filosofia Pau Rubert. Tots ells coincidint en la vàlua humana i acadèmica del grup i a encoratjar-los davant la finestra d'oportunitats que se'ls obria d'ara endavant.

Després dels discursos més institucionals, era el torn dels protagonistes. Les alumnes Susanna Rovira i Blanca Méndez recordaven els anys a l'institut, presentaven un vídeo resum i també ensenyaven un emotiu recull de fotos. Tot seguit s'obsequiava a cada professor amb una banda on figurava imprès un sobrenom relacionat amb un tret singular, el mateix feien els tutors amb els alumnes, entregant l'oral a tots i cada un dels alumnes graduats. 

La festa s'acabava amb un foto de grup i un piscolabis. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar