Publicitat
Publicitat

L'Escola de música El Gavià fa 30 anys

L’Escola Municipal de Música el Gavià, va celebrar amb pares, familiars i amics els seus 30 anys amb un concert - homenatge als aniversaris passats. Una selecció de temes per demostrar l'evolució de l'escola i també els seus alumnes. 



L’Escola de Música de L'Escala ha celebrat el seu 30è aniversari durant aquest curs. Per això durant el cap de setmana va celebrar-se a la sala polivalent el concert homenatge per commemorar aquests 30 anys. Abans del concert van tenir lloc els parlaments i l'intercanvi de regals, l'alcalde Víctor Puga explicava l'impacte de l'escola de música i el fet de ser un referent educatiu. 

Per la seva part la directora de l'Escola Carme Almirall, comentava la particularitat del reparatori escollit. Doncs per fer un homenatge als aniversaris passats van escollir-se els temes més importants, així amb una hora de concert va poder apreciar-se l'evolució de l'escola de música passant de les interpretacions amb instruments bàsics, introduint el cant coral, l'arribada d'instruments més moderns fins a la formació del grup de combos i l'orquestra escolar.

Finalment parlava l'exprofessor de l'escola Ramon Manent qui demanava la participació dels pares per acompanyar els petits artistes de l'escenari.

{{ tall Ramon Manent  Exprofessor EMM Gavià }}

L'Escola de Música ha format músics durant trenta anys. En alguns casos, ha estat el punt de partida d'artistes que han continuat els seus estudis en l'àmbit professional o que s'han convertit en músics. Durant els últims anys, l'escola ha tingut un nombre d'estudiants que ha anat creixent i també s'ha obert completament al poble amb activitats a l'aire lliure. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar