Publicitat
Publicitat

Lílian Xiqués deixa l'Escola Empúries

La Directora de l'Escola Empúries Lílian Xiqués marxa a una escola de les Illes Canàries quan acabi aquest curs. Se'n va satisfeta del canvi de rumb que va provocar al centre des que se'n va fer càrrec. Es mostra molt agraïda amb tothom.

Lílian Xiqués, l'actual directora de l'Escola Empúries de l'Escala deixarà el centre a final de curs, marxa  com a mestre a una escola de la Illa de Gran Canària, on va demanar plaça en la convocatòria d'aquest any.Ho va fer per motius personals i familiars, i amb sorpresa, ha vist com se li ha adjudicat la plaça.Molt crítica amb la direcció anterior, està satisfeta d'haver agafat el relleu i canviar el rumb de l'escola.Tot i marxar quan fa menys de dos anys, creu que ha deixat el camí marcat pels propers anys, on si no hi ha novetat agafarà el relleu Carme Pérez. Dins el seu llegat hi ha temes dels que n'està especialment satisfeta.Marxa de l'Escola Empúries després de molts anys al centre.Explica que mai podrà oblidar aquesta etapa.

No li queden més que paraules d'agraïment a tothom. marxa tranquil·la i amb ganes d'emprendre una nova etapa amb les idees molt clares.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar