Publicitat
Publicitat

El debat d'alcaldables clau la programació especial de cobertura de la campanya

Tota la informació local, el temps i l'agenda configuren l'informatiu diari de Ràdio l'Escala. Amb Abel Font i Sergi Corral (El temps).

La sala d'actes de la Llar del Jubilat es va omplir a vessar ahir al vespre per seguir el debat d'alcaldables de l'Escala. Durant poc més d'hora i mitja els set candidats van debatre sobre el model de municipi que hauria de ser l'Escala en un futur, van debatre sobre urbanisme, amb la redacció del nou POUM com a tema estrella i també sobre serveis a les persones. No va faltar-hi una ronda de posicionaments sobre la influència del debat sobiranista en aquests comicis.A la ronda final, els candidats van intentar condensar els trets fonamentals del seu programa i convèncer els electors de perquè haurien de votar les seves respectives formacions.Joan Sentís, candidat de la CUP, va voler argumentar perquè fora interessant que aquesta formació estigui representada a l'Ajuntament.

El candidat de Gent de l'Escala va centrar la seva última intervenció en fer un agraïment a tots els qui han cregut en el seu projecte, tot i que s'ha hagut d'articular amb un temps rècord.

En el torn de Nosaltres l'Escala, Joan Ball-llosera va insistir en les seves propostes centrals de campanya, com la reducció de la despesa de l'Ajuntament.

A En Comú l'Escala, l'eix central han estat les polítiques socials i un model on cap ciutadà en quedi exclòs

A la intervenció d'ERC, Etna Estrems va enfasitzar especialment el discurs sobiranista

El penúltim en intervenir va ser Robert Bosch, lligant estretament el discurs de Junts per Catalunya al Parlament Europeu amb el de Junts per Catalunya a l'Ajuntament de l'Escala

I finalment, Víctor Puga va reivindicar la tasca de govern dels últims anys i l'experiència del seu equip per a encarar el futur

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar