Publicitat
Publicitat

L'Escala atent a Porqueres i a Ampolla per pujar a Primera Catalana

L'Escala ha de guanyar diumenge a les 18 h contra el Cassà si vol fer-se amb el campionat i el Bescanó ha d'empatar o perdre contra el Porqueres. En cas que l'Escala guanyés i el Bescanó també, els escalencs podrien ascendir directament perquè l'Ascó renuncia a Primera i els de Sepu són el millor segon.

Aquest diumenge a les 20 h sabrem qui queda primer i qui queda segon en el grup primer de la Segona Catalana. Ara el líder és el Bescanó amb un total de 76 punts i el segon és l'Escala amb 75. Perquè el Bescanó guanyi la lliga ha de superar el Porqueres. I perquè l'Escala guanyi el campionat ha d'imposar-se al Cassà de la Selva i que el Porqueres empati o guanyi al Bescanó. Jornada decisiva. 

El FC l'Escala ha de fer els deures contra el Cassà i esperar resultat del Porqueres de l'escalenc Gabri Maragall.

Una de les notícies de la setmana ha estat que l'Ascó, que no ha assolit la permanència a Tercera Divisió, ha anunciat que renunciarà a la Primera Catalana. Això implica que el millor segon dels sis grups pugi directament de categoria. Ara mateix el millor segon és l'Escala amb 75 punts, però li trepitja els talons El Catllar del grup 6 que en té 74. Les promocions d'ascens però s'haurien de jugar igualment i el rival també pujarà.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar