Publicitat
Publicitat

A punt unes noves Jornades Gastronòmiques de la Sèpia

L'Escala té a punt unes noves Jornades Gastronòmiques de la Sèpia, que es celebraran la primera quinzena del mes vinent. Hi participen un total de 9 restaurants, menys que l'edició passada ja que Torroella i l'Estartit en fet un pas enrere.

Les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia de l'Escala enguany es celebren de l'1 al 15 de juny. En aquesta tercera edició hi participen un total de 9 restaurants.Durant aquest dies oferiran  menús específics amb la sèpia com a protagonista: La diferència respecte l'edició de 2008 és que enguany no hi trobem restaurants de Torroella i l'Estartit. Aquestes jornades van néixer de la mà del projecte Sèpia per donar valor afegit a aquest producte de pesca d'art menor local i arriba a la seva tercera edició amb la voluntat de consolidar-se com a producte turístic gastronòmic local. Són unes jornades gastronòmiques que donen el tret de sortida a la temporada turística i permeten promocionar i potenciar l'Escala com a destinació gastronòmica, vinculant dos sectors econòmics essencials del municipi com són el sector de la pesca i el sector turístic , fomentant el caràcter de vila Marinera de l'Escala L’Escala.

Els restaurants que hi participen són  La Clota, el Roser II, Restaurant Villa Teresita del l'Hostal Empúries, Can Miquel, El Molí de l'Escala, El Centre , El Myriam, El Roser, Orígens. i el menú per emportar que ofereix per segon any l'empresa de plats precuinats Boníssim. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar