Publicitat
Publicitat

La Coral Maristes visita l'Escala

La Coral Maristes Montserrat de Lleida va visitar l'Escala durant el cap de setmana, una activitat familiar anual i amb tradició que els porta a visitar diferents punts del país. Durant la visita al municipi, la coral local Cor Indika els va acompanyar i van participar del seu concert. 

Des dels seus inicis la Coral Maristes Montserrat de Lleida, per mantenir l'esperit familiar entre els seus membres i la voluntat de cohesió el grup organitza anualment sortides familiars per portar el cor a diferents punts del país. En són exemples Vall de Boí, Montserrat o el Solsonès, a partir d'aquesta setmana l'Escala se suma a la seva llista de pobles visitats. Doncs durant tot el cap de setmana els membres de la coral, familiars i amics van estar gaudint de la vila marinera i els seus espais. Durant l'estada també van oferir un concert on va participar el Cor Indika.

{{ tall Ramon Manent - Director Cor Indika }}

El concert va comptar amb un ampli reparatori per part de la Coral Maristes Montserrat amb un toc de sorpresa, el Cor Indika va oferir una mostra del seu últim reparatori treballat, amb clàssic inclòs com Records de l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar