Publicitat
Publicitat

L'Infantil B i el Benjamí B del Futbol Base es proclamen campions

El Futbol Base optava a tres lligues i finalment les ha acabat guanyant. Aquest dissabte Infantil B i Benjamí B s'han proclamat campions dels seus respectius campionats. Els de Salam i Botxi s'imposaven 0 a 18 el Vilobí amb 10 gols de Biel González i els de David Puig i Sergi Marín superaven l'Aro 10 a 1.

Aquesta temporada, el Futbol Base de l’Escala està d'enhorabona perquè ha aconseguit fins a tres lligues. Ha estat un any històric. Fa pocs dies el Cadet B de Xavi Carmona es va proclamar campió i aquest cap de setmana s’han afegit a la festa dos equips més, l’Infantil B de Salam i Botxi i el Benjamí B de David Puig i Sergi Marín. 

L’Infantil B va guanyar a Vilobí per 0 a 18 i l'escalenc Biel González va fer 10 gols, 7 dels quals en els primers 26 minuts de partit. Els entrenadors Salam i Botxi van acabar a la dutxa. L'equip tanca la lliga divendres a casa contra el Quart a 3/4 de 8 del vespre. 

Per la seva banda, el Benjamí B també s'imposava còmodament, un triomf que ha servit per aconseguir el campionat. A diferència de l'infantil, la lliga l'ha guanyat a casa contra l'Aro. El resultat: 10 a 1. Lluc Puigvert va fer un hattrick i Guillem Bosch i Anas Ghazelhaj van anotar dues dianes cadascun. Com que la lliga es va guanyar a casa es va organitzar una festa grossa. No va faltar el cava i la celebració amb pares i mares.

Això va passar dissabte però diumenge, l'equip va guanyar a Palafrugell per 0 a 7. En aquest partit, Lluc Puigvert va fer tornar a fer tres gols.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar