Publicitat
Publicitat

Actes de JXCAT del cap de setmana

El debat nacional marca el cap de setmana de Junts per Catalunya. Robert Bosch ha estat acompanyat del politòleg Ramón Cotarello, del conseller Jordi Puigneró i de Jami Matamala, tot fent evident la forta influència de la política nacional en aquestes eleccions municipals.

El cap de setmana s'iniciava per a Junts per l'Escala amb la presentació del llibre "Discurso a la nación catalana" del politòleg Ramón Cotarello. Un llibre on Cotarello feia evident com l'objectiu comú de tots els independentistes es juga també a les eleccions municipals.

Una presentació que Bosch posava a l'eix central de la campanya, tot i reconèixer les diferències ideològiques que els separen.

L'itinerari del cap de setmana feia una aturada, dissabte, a la sala d'actes municipal, amb l'acte protagonitzat per l'actual conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró. Un acte amb el qual Junts per Catalunya volia evidenciar que el seu projecte, a banda de ser municipalista, és també projecte de país, amb voluntat de fer de Catalunya un país capdavanter, entre d'altres camps, en el món digital.

I ahir diumenge, l'aturada era en una terrassa de La Platja, per rebre Jami Matamala, amic de l'ex-president Puigdemont, amb qui va fugir a Bèlgica i amb qui va estar al costat fins que la setmana passada va tornar a Catalunya. La seva rebuda a l'Escala era per explicar la importància dels municipis i la tasca de Puigdemont a Europa.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar