Publicitat
Publicitat

La CUP denuncia les problemàtiques que pateix la gent gran

La CUP de l'Escala ha portat a debat al Casal del Jubilat la problemàtica de la gent gran. S'han posat sobre la taula l'atenció domiciliària, les pensions o la pobresa que viuen moltes persones.

La CUP de l'Escala ha denunciat les problemàtiques que pateixen la gent gran, i ho ha fet en una sessió informativa al Casal del Jubilat.Basant-se en estadístiques de la Generalitat s'explica que l'atenció a domicili, tant social com sanitària és deficient.En el cas de l'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala, és a la cua de les comarques de Girona en atencions a domicili.Es creu també que la inversió municipal  en Serveis Socials és insuficient.Una altra xifra negativa fa referència a la renda familiar bàsica disponible, on l'Escala és a la posició 26 de 32 en poblacions de més de 5mil habitants.S'atribueix al turisme, que hauria enriquit els rics i empobrit els pobres.

La CUP presenta dissabte a dos quarts de vuit del vespre al Centre Cívic Xalem el documental Hotel Explotació, amb presència de la seva directora  Georgina Cisquella.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar