Publicitat
Publicitat

Radars pedagògics

Aquesta setmana s'han acabat d'instal·lar els radars pedagògics en punts estratègics de la xarxa viària de l'Escala. No tenen cap funció sancionadora, només informativa. S'activen cada cop que passa un vehicle i indiquen la velocitat a la que es circula.

L'Ajuntament de l'Escala ha instal·lat un total de sis radars pedagògics. Al primer que es va instal·lar ja fa setmanes a la Closa del Llop ara s'hi sumen els que aquesta setmana s'han posat a l'avinguda Girona, Camí Ample, Avinguda Riells, Avinguda Montgó i Rambla Mallols. Funcionen amb energia solar i s'activen cada cop que passa un vehicle. la pantalla d'aquests radars s'il·lumina indicant la velocitat a la que circula el vehicle que hi passa pel davant. Els números son de color verd si la velocitat és inferior a 30 quilòmetres per hora i en vermell si se supera aquesta velocitat. Son radars informatius. No tenen cap funció sancionadora.

Des del consistori es fa una valoració, de moment, molt positiva. I és que, tot i que se sap que no tenen cap funció sancionadora, es té la percepció que els conductors afluixen la marxa cada cop que passen per davant d'un d'aquests radars:

En l'àmbit de la vialitat, aquesta mateixa setmana s'han completat els treballs de repintat de zones d'aparcament. Un canvi important és el que s'ha establert en un tram del carrer Puig Borrom, a l'alçada del CAP, que s'ha convertit en carrer d'un únic sentit de circulació. Canvi amb el qual s'han guanyat una quinzena de places d'aparcament.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar