Publicitat
Publicitat

El Campionat d'Europa de Windsurf desembarca al càmping Las Dunas

El càmping Las Dunas juntament amb l'escola de Windsurf Fase Wind organitzen del 21 al 26 de maig el Campionat d'Europa de Windsurf en la modalitat freestyle, la disciplina més visual per l'espectador. Enguany hi competiran fins a 27 windsurfistes i l'organització estima que serà un campionat molt obert. 

Un total de 27 windsurfistes d'una desena de nacionalitats competiran del 21 al 26 de maig en el Campionat d'Europa de Windsurf en la disciplina freestyle que es fa a les instal·lacions del càmping Las Dunas. Tot i que sigui un europeu també hi competiran corredors d'arreu del món. S'espera un europeu  molt ajustat. En la segona edició, l'organització ha afegit la categoria júnior, en què es podrà comprovar l'alt nivell de les noves generacions.  

A més del campionat europeu hi ha programades diferents activitats com ara pàdel surf amb gossos, concerts i una barbacoa. 

{{ tall Pilar Serra, codirectora de l'escola Fase Wind }}

El càmping Las Dunas i l'escola de windsurf Fase Wind són els promotors principals d'aquesta competició pionera a Espanya. 

Important destacar també que la competició és de cinc estrelles i això ajuda a atreure molts més windsurfistes. La prova comptarà amb vuit jutges de diferents nacionalitats. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar