Publicitat
Publicitat

ERC presenta les propostes d'urbanisme, barris, mobilitat i medi ambient

Ahir a la nit el grup d'ERC L'Escala va presentar les propostes d'urbanisme, barris, mobilitat i medi ambient. Una presentació celebrada a Can Miquel de Montgó i amb intervencions de Fredy Guirado, Alberto Gómez,  Antonia Rojas i la cap de llista Etna Estrems.

Esquerra Republicana de l'Escala, va presentar ahir a la nit al Restaurant Can Miquel de Montgó, les seves propostes per urbanisme, gestió de barris, mobilitat i medi ambient. Un acte que va comptar amb les intervencions d'Alberto Gómez, Fredy Guirado,  Antonia Rojas i la cap de llista Etna Estrems. Els quatre blocs van ser presentats per diferents membres del grup, començant per gestió de barris on es vol garantir diàleg veïnal amb la figura del regidor de barri.

Dins l'àmbit de mobilitat Ferdy Guirado explicava les propostes de millora de l'aparcament en especial el centre urbà. L'objectiu, gestionar micro aparcament gratuït o la targeta d'aparcament per a professionals entre altres. 

Pel que fa a urbanisme, el grup vol implantar el pla d'accessibilitat a tot el municipi, reurbanitzar el carrer de Gràcia i Ave Maria, reordenar l'accés al jaciment d'Empúries o la creació d'un espai d'entitats entre altres propostes.

 

Pel que fa a medi ambient es treballa amb el concepte d'economia circular i residu zero. Així com fer de l'Escala una vila amiga dels animals. Les micro presentacions per explicar el programa d'ERC 2019 continuen aquest dimecres a 2/4 de 9 amb Gestió Pública, finances, personal i comunicació. Una presentació al local del grup al carrer del mar número 32.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar