Publicitat
Publicitat

29a Exposició de Flors del CER

Més de 40 participants i un centenar llarg de plantes exposades a la vint-i-novena exposició del flors del CER. S'ha fet aquest cap de setmana i hi han passat més de tres-centes persones.

La Sala d'Actes del Centre Cultural Xavier Vilanova s'ha engalanat de vint-i-un botons durant tot aquest cap de setmana per acollir la tradicional exposició de flors del CER. S'hi exposaven 160 plantes i mig centenar de roses tallades, aportades per una quarentena de col·laboradors participants. L'exposició estava articulada en les seccions de planta verda, planta amb flor, cactus i roses tallades més la secció exterior amb uns parterres i bales de palla que feien de suport de plantes d'exterior. L'exposició de flors és tot un clàssic a l'Escala cada mes de maig.

L'edició d'enguany ha estat molt lluida, tot i la tramuntanada de la setmana passada i ha comptat amb una participació que rondava, si no superava, la de l'any passat.

Pel que fa als premis, Janny Valls ha guanyat el primer premi en la categoria de planta florida, amb Francisca Vaca de segon premi i Nuri Sureda, el tercer. En l'apartat de cactus, el primer premi ha recaigut en Miquel Esquerrà, el segon ha estat per a Maria Teresa Pagès i el tercer per a Roser Pagès. En planta verda, la millor ha estat una de Dolors Duran, seguida d'una del Club nàutic i una de Jaume Callol.Finalment, en la categoria de rosa tallada, la més maca ha estat una de Carme Pallarès, la més olorosa una de Maria Escobar i la més ben tallada, una de Pepi Ruiz.Al llarg de tot el cap de setmana han passat per la sala de l'exposició més de tres centenars de persones i el número premiat al sorteig ha estat el 19 de les tires de color verd.L'exposició de flors sol coincidir cada amb amb el Temps de Flors de Girona. Aprofitant l'avinentesa, des del CER s'ha organitzat un autocar per anar-hi aquesta setmana.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar