Publicitat
Publicitat

Preinscripcions al Pla de Transició al Treball i nous convenis entre escoles i ajuntament

A partir del curs vinent a  l'Escala s'oferirà un nou curs d'auxiliar de vendes, oficina i atenció al Públic. Forma part del Programa de Formació i Inserció de la Generalitat, dins el Pla de Transició al Treball. Ha d'ésser un pont pels joves per reincorporar-se als estudis o per entrar a formar part del món del treball. També s'ha signat un nou conveni entre escoles i ajuntament. A partir d'ara el consistori aportarà una quantitat per alumne.

Del 13 al 24 d'aquest mes, ambdós dies inclosos, s'han de formalitzar les preinscripcions al Curs d'Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic que a partir del proper mes de setembre s'ofereix a l'Escala.Forma part del Pla de Transició al Treball del departament d'Educació  de la Generalitat.Aquesta nova proposta va adreçada a joves d'entre 16 i 21 anys que no tenen el Graduat en Educació Secundària Obligatòria i volen formar-se en una professió.El curs es subvenciona a dues bandes entre la Generalitat i l'Ajuntament, que hi aporta part del professorat, el material i l'espai, en aquest cas l'Esbotzada.Entre els possibles aspirants a les 16 places que s'ofereixen hi ha alumnes que han estat vinculats amb l'Institut.

Al període d'inscripció el seguirà una ronda d'entrevistes per fer un varem en el cas que la demanda superi les places que s'ofereixen.Quan els joves assoleixen el curs poden accedir a les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà o un centre de formació d'adults per obtenir el Graduat en Secundària.Es va escollir el Curs d'auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic per les necessitats actuals del municipi.Encara dins el món educatiu, un any més els centres escolars i les associacions de mares i pares han renovat els convenis de col·laboració amb l'ajuntament.La novetat és que a partir d'ara el consistori no aporta una quantitat per cada activitat que organitza el centre sinó que aporta una quantitat per alumnes.D'aquesta manera les escoles tenen més flexibilitat per organitzar les activitats que desitgin.Els projectes pati, els lúdics o els culturals  serien  exemples als que es podrien destinar les subvencions que regulen el nou conveni.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar