Publicitat
Publicitat

Junts per Catalunya presenta la seva llista a l'Escala

La diputada al congrés Míriam Nogueras acompanya la candidatura de Junts per Catalunya L'Escala, encapçalada per Robert Bosch. El dia de la presentació de la llista a tots els escalencs.

Junts per Catalunya l'Escala va presentar la seva candidatura a les eleccions municipals, amb un acte que va comptar amb la presència de la diputada al congrés Miriam Nogueras. Un acte, iniciat amb la presentació de tots i cada un dels membres de la llista de Junts per Catalunya l'Escala sota la presentació de l'actual regidora Laia Oriol. Tot seguit era el torn, de la convidada de la nit Miriam Nogueras qui explicava la situació actual del congrés, el moment que viu Catalunya, els objectius del partit i destacava la figura del president Puigdemont. Finalitzava la seva intervenció remarcant la importància del dia 26 de maig, un dia on tots els catalans tenen una cita amb les urnes i on Nogueras remarcava la coherència per votar.

{{ tall Míriam Nogueras Diputada  }}

Tot seguit era el torn del cap de llista de Junts per Catalunya a l'Escala, Robert Bosch. Qui agraïa el suport del públic i del seu equip, un grup divers i cohesionat. 

Un llista que treballa, per solucionar els problemes de l'Escala i de la seva gent. 

Junts per Catalunya, continua amb els seus actes de campanya aquest divendres a les 17h de la tarda al casal dels jubilats on el doctor Vishal, segon a la candidatura de Junts i el cap de llista Robert Bosch parlaran dels serveis a la gent gran. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar