Publicitat
Publicitat

100 històries del córrer de Xavier Bonastre

El periodista Xavier Bonastre presenta a l'Escala el seu llibre "100 històries del córrer" on parla de la seva experiència com a corredor popular i de les seves vivències més personals amb l'esport com a teló de fons.

L'Alfolí de la Sal va acollir la presentació del segon llibre del periodista Xavier Bonastre '100 històries del córrer', un acte prèvia a la marató d'Empúries que servia per escalfar motors. Una presentació que va comptar amb la benvinguda de l'alcalde Víctor Puga i la participació del Vicepresident de la Federació Catalana d'Atletisme Josep Maria Antentas qui va proposar una conversa molt distesa amb Bonastre on finalment també si va afegir el públic amb preguntes interessant. 

100 històries del córrer és un recull de coses que li han passat al Xavier Bonastre al llarg de la seva dilatada experiència a les curses populars on ja compten prop de 750 curses. Un llibre que va sorgir després de rellegir el seu blog personal on fa les cròniques de cada cursa i adonar-se de la quantitat d'històries personals, anècdotes i experiències viscudes.  

Durant la xerrada, Bonastre va explicar la seva llarga relació amb l'esport i confessava que va iniciar-se al córrer com moltes persones a dia d'avui, per baixar pes.

A "100 històries del córrer", Bonastre també explica els problemes de salut que va tenir el 2018, i que el van fer passar per l'UCI i sotmetre's a dues intervencions quirúrgiques en tres dies.Avui als seus gairebé 58 anys, Xavier Bonastre segueix a peu de cursa de forma incombustible. El secret segons ell està en ser conscient fins a on pots arribar en cada moment. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar