Publicitat
Publicitat

L'oli protagonista en una nova sessió de la Revista Artesans

Les diferents varietats d'oli ha estat el tema tractat a la segona entrega del cicle de productes de la terra que porta a les biblioteques la Revista Artesans. S'ha parlat dels origens del producte, de l'extracció i dels tipus que podem trobar al mercat, on a vegades el nom és enganyós.

L'oli ha estat el protagonista de la segona entrega fruit de la col·laboració de la Biblioteca Municipal i la Revista Artesans.La sessió ha anat a càrrec de la directora de la publicació Núria Valentí, que a través d'una xerrada inicial seguida d'un tast ha mostrat com saber distingir els diferents olis que podem trobar al mercat.La varietat és molt àmplia, i la qualitat d'un oli depèn molt del procés extractiu que s'ha utilitzat per extreure el suc de l'oliva, perquè com s'explica, l'oli no és més que un suc de fruita.Sobre els olis hi ha falses sensacions.Per exemple, una ampolla envasada sota el nom d'oli d'oliva, no conté  exactament els que molts hi voldrien trobar.

A la sessió hi han assistit prèvia inscripció una vintena de persones.Aquesta ha estat la segona entrega, la primera es va dedicar a la xocolata.El cicle continuarà passat l'estiu amb el cava de protagonista.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar